Trash Polka

Trash polka tattoo stijl

Deze stijl lijkt veel op uitgevoerde collage met een combinatie van natuurlijke en foto-realistische elementen en geometrische afbeeldingen en letters.

Het uiteindelijke resultaat is nogal een chaotisch stuk. Het belangrijkste kenmerk van de trash polka is het contrast, de details van foto-realisme tegenstelling tot de eenvoud van grafische elementen, daarbij zwart vs rood, over de volledige spaties en lege plekken op de huid.

De stijl is vrij nieuw en erg uniek, dus niet veel tattoo artiesten zetten trash polka tatoeages. Ik ben van mening dat de echte trash polka tatoeages  alleen worden uitgevoerd door de kunstenaars die het hebben doen ontstaan, Volko en Simone.

Iets anders kan worden beschouwd als een imitatie, maar deze mensen hebben een nieuwe stijl gemaakt zonder het te weten.

Trash polka tatoeages zijn verspreid over geheel Europa en de VS, meer en meer mensen willen deze unieke tattoo ontwerpen op hun lichaam en de stijl beschrijft nu een verscheidenheid van schilder-stijl tatoeages en niet alleen de originele zwarte en rode tatoeages.

Trash polka is een goede stijl om te ontdekken als u op zoek bent naar een grote schaal van diversiteit in je tattoo, deze stijl geeft het best uiting op een groot canvas dus een grote tattoo om er om er echt goed uit te zien.

Het positieve is dat je een hoop details en betekenis aan uw tatoeages kan geven door middel van, zinnen, symbolen, portretten, alles kan worden opgenomen in de trash polka tatoeages.

U hoeft niet te kiezen tussen een realistische en een post-moderne tattoo, want je kunt alles in één!