Over ons

Bij oprichting van de studio hebben we gezocht naar een geschikte locatie waar wij tijd kunnen maken voor een persoonlijk gesprek en waar jij je in alle rust kunt komen oriënteren en wij ongestoord kunnen werken. Zo’n locatie hebben wij gevonden in ons pand in Roosendaal.

 Ad is als oprichter en eigenaar hét gezicht van Rising Sun. Ad is al meer dan 25 jaar bezig met tatoeëren en is met zijn studio reeds sinds 1996 in Roosendaal gevestigd. Een gevestigde waarde dus!

Het begon allemaal toen Ad begin jaren ‘90 voor zijn toenmalige werkgever op het vliegtuig zat naar Amerika en in gesprek raakte met de man die naast hem zat, een tatoeëerder uit Miami. De man praatte met zoveel enthousiasme over zijn werk dat Ad, geïntrigeerd, ter plekke besloot de studio van de man een bezoekje te brengen. En daar werd hij door de tattoo microbe gebeten. Terug thuis besloot hij een jaar onbetaald verlof te nemen en trok opnieuw naar Miami, ditmaal om het vak te leren.

Na zijn opleiding is Ad nog een aantal jaar in Miami gebleven om er ervaring op te doen. Zo heeft hij getatoeëerd in diverse studio’s en op talrijke conventies, en heeft hij samengewerkt met wereldbekende tatoeëerders zoals Chris Garver (bekend van Miami Ink).

Ad heeft niet stil gezeten en heeft de daaropvolgende jaren benut om zich verder te ontwikkelen en te verfijnen. Zijn talent, durf en gedrevenheid hebben van hem inmiddels een international award winning tatoeëerder gemaakt met een geheel eigen stijl, waarvoor zijn klanten telkens weer, van heinde en verre, bij hem terugkomen. 

Door zijn jarenlange ervaring en specialisatie, kan Ad aan praktisch elke wens op tattoo gebied voldoen. Tribal, Old School, Maori, trash polka of realistisch, kortom alles is mogelijk. Het merendeel van Ad’s werk bestaat uit Custom Art, designs gebaseerd op fotowerk en eigen ontwerpen van zijn klanten. In zo’n ontwerp kunnen persoonlijke en emotionele elementen verwerkt worden waardoor de tattoo nog een meerwaarde krijgt.

Klik op Tattoos voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en stijlen.

Lise Elberts-van Thillo "floormanager / dotwork artist"

 

Vanaf jongs af aan was Lise al gefascineerd door piericings en tatoeages. Lise vind mensen met tattoo’s en piercings mooi om te zien.

Ze vertellen allemaal hun eigen verhaal en de weg die ze hebben moeten doorlopen om een “levend kunstwerk” te krijgen. Al snel was ze bevangen door het tattoo virus, tattoo stijlen en hoe het gezet wordt. Hierdoor wilde ze zelf graag in een tattoostudio werken als floor manager.

Per toeval kwam ze Ad tegen en sprak hem aan, niet geprobeerd is nooit gewonnen. Na enkele gesprekken en info over haar passies heeft Ad haar een unieke kans geboden om bij hem te komen werken. 

Sinds 2014 is Lise werkzaam als floormanager/Tattoo-artist.

Vriendschap werd liefde en sinds 2016 zijn Lise en Ad verbonden in het huwelijk.

Sinds enkele jaren is Lise werkzaam als dotwork artist , voor informatie en/of afspraak kan je altijd contact opnemen met haar, bij Lise staat de koffie altijd klaar.