Introductie

Rising Sun Tattoo & Piercing Studio is in 1996 opgericht door Ad van Thillo (International award winning tattoo artist) en is daarmee de eerste professionele tattoo studio in Roosendaal.

 c3c6fd5e15cc751b6571dc471ea72476.jpgIn 2007 zijn wij door de Nederlandse Gemeentelijke en Geneeskundige Gezondheidsdienst (GGD) goedgekeurd volgens de nieuwe hygiëne wetgeving die dat jaar van kracht werd. Zo’n werkvergunning van de GG&GD is telkens voor 3 jaar geldig. In 2017 zijn wij opnieuw en met succes gekeurd, onze nieuwe vergunning is geldig tot en met 2020.

Verder op deze site geven wij je graag meer uitleg over onze studio, de mogelijkheden van diverse tattoos, piercings en andere lichaamsdecoratie. Verder geven wij je tips voor een goede en verantwoorde keuze, en laten wij je graag voorbeelden zien van tattoos en piercings die wij geplaatst hebben.

Vind je op onze site niet de informatie die je zocht, contacteer ons dan, uiteraard geheel vrijblijvend, per telefoon of email. Wij staan je graag te woord.

Ben je nieuwsgierig geworden, spring gerust eens bij ons binnen om een kijkje te nemen, wij maken graag tijd voor jou.